Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:2894
back|1|2|... | 54|55|56|... | 144|145|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 88304

service description:

Preduzeće Hydrolux Sistem d.o.o. nalazi se u Zemunu, u ulici Aleksandra Dubčeka 7. Bavi se problematikom odvajanja pitke i tehničke vode, odnodno distribucijom sistema za poboljšavanje kvaliteta vode (filteri za vodu).

Specijalizovani smo za distribuciju, održavanje i servisiranje sistema za filtriranje vode na principu reversne osmoze, ultra filtracije, mikro filtracije kao i omekšavanje vode. Iza sebe imamo mnogo zadovoljnih klijenata, koji su zahvaljujući nama unapredili svoj kvalitet zivota i to će činiti i u buduće.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 29107
Kralja Petra I 10A
Bačka Palanka, 21400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma Staklo raM osnovana je 23. marta 1973. godine, kao mala porodična radionica koja se primarno bavila rezanjem, obradom i ugradnjom ravnog stakla, opremanjem ogledala i uramljivanjem slika i goblena.

Tokom svog postojanja firma se postepeno razvijala, širila svoje proizvodne kapacitete i danas predstavlja dinamičnu firmu savremene poslovne politike opremljena kompletnom linijom za proizvodnju termoizolacionog stakla kao i kompletnom opremom za proizvodnju lajsni za ramove.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 249097

service description:

Proizvodni program firme ZAG - kovanice čini dizajn, projektovanje i izrada kapija, ograda, balkonskih ograda, stepeniših ograda, rešetki, enterijera, raznih konstrukcija.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 167638

service description:

Aqua Arts – Akvamarin, d.o.o, Beograd je preduzeće za projektovanje i izvođenje fontana i bazena, pre svega opreme i instalacija, a posebno podvodne i dekorativne rasvete.
Akvamarin, d.o.o, Beograd, je preduzeće za projektovanje i izvođenje fontana i bazena, pre svega opreme i instalacija, podvodne i dekorativne rasvete. - Najčešće projektovani i izvedeni objekti su gradske, javne i privatne fontane, javni, rezidencijalni i privatni bazeni, i dekorativna rasveta objekata i enterijera. - U objekte se ugrađuje kvalitetna elektromašinska oprema i instalacioni elementi ASTRAL grupe i drugih svetskih proizvođača, kao i specijalizovana unikatna fontanska i elektrooprema Aqua Arts.
Dekorativna rasveta, ulična rasveta, ekskluzivna rasveta, projektovanje rasvete, rešenja za rasvetu, elektromaterijal i oprema....
Podaci firme ::::.
Pogledan: 113291

service description:

Megal se bavi opremanjem magacinskog,arhivskog i prodajnog prostora.

Firma Megal se bavi proizvodnjom metalnog nameštaja
Arhivske police
Magacinske police
Regali i gondole
Regali velike nosivosti
Ormani za gas
Ormani za struju
Hidrantni ormani
Poštanski sandučići
Izrada specificnih metalnih proizvoda
Reklamne - brendirane police
Usluga sečenja lima do 3000mm dužine i 6 mm debljine
Usluga savijanja lima do 3000mm dužine i 6 mm debljine
Usluga plastifikacije metalnih proizvoda
Podaci firme ::::.
Pogledan: 69968
Lazarevačka 1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/369-24-95
Fax: 011/265-19-90
Mapa

service description:

Solfins je inženjerska firma koja se bavi mašinskim projektovanjem i implementacijom softverskih CAD/CAM rešenja - Solidworks i SolidCAM.
Na dve tematski odvojene sekcije naše internet prezentacije možete saznati više o inženjerskim uslugama i softverskim CAD/CAM rešenjima iz naše ponude.


INŽENJERSKE USLUGE
Ko smo mi?
Solfins je inženjerska kompanija, koja obezbeđuje inženjerske usluge na nivou Zapadnog projektnog menadžmenta i standarda kvaliteta, ali po konkurentnim cenama.
Šta možemo da uradimo za vas?
Inženjerske usluge koje nudimo spadaju u domen projektovanja specijalnih mašina, sistema za automatsku montažu i industrijske automatizacije. Takođe smo sposobni da kompletno razvijemo i optimizujemo vaše konstrukcije i napravimo konkurentne proizvode koji su tehnologični, funkcionalni i pogodni za montažu.


CAD/CAM SOFTVERSKA REŠENJA
Firma Solfins je jedini ovlašćeni distributer za programske pakete SolidWorks i SolidCAM u Srbiji.
U paleti SolidWorks proizvoda nudimo rešenja za:
• Mašinsko projektovanje (SolidWorks)
• Industrijski dizajn (SolidWorks)
• Programiranje CNC mašina (SolidCAM)
• Proračune i simulacije
• Izradu dokumentacije i tehničkih uputstava (3DVia)
• Upravljanje tehničkom dokumentacijom (SolidWorks Enterprise PDM)
• DNC komunikaciju i umrežavanje CNC mašina (Predator)
• Brodogradnju (MultiSurf)
Podaci firme ::::.
Pogledan: 107063

service description:

Radnja je specijalizovana za proizvodnju hidrauličnih creva, mašina i alata

Korisnici naših usluga su građevinske firme i poljoprivrednici. Dugogodišnje iskustvo i dobra edukacija, kao i savremene metode rada pružile su nam mogućnost da se predstavimo na tržištu.

Brka 3 će Vam pomoći ukoliko imate problema sa hidraulikom, kod mašina-bagera, mašina za plastiku, građevinskih mašina, kombajna, prikolica...

Podaci firme ::::.
Pogledan: 148880

service description:

Preduzeće "Elko tim" iz Valjeva, izraslo je iz bravarske radionice, usavršavajući se i gradeći put ka uspehu.
Kvalitet proizvoda i usluga delo je iskusnog i stručnog kadra preduzeća.
Za naše prozvode koristimo najkvalitetniji repromaterijal iz zemlje i inostranstva što potvrđuje i dobijanje znaka kvaliteta "Elektroprivrede Srbije".

Proizvodni program:
- Elektro razvodni ormani za stambene, industrijske, kućne potrebe
- Metalne police različitih namena
- Gromobranska oprema.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 97455
Park Rajhl Ferenca 8
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROJEKTNI BIRO

Osnovne delatnosti projektnog biroa KUBARCH su pre svega, projektovanje objekata različite namene, projektovanje enterijera, dizajn pojedinačnih elemenata prostora, te vršenje stručnog nadzora, uz pružanje usluga konsaltinga i inženjeringa.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 378203

service description:

Biodekoracija, ukrasni predmeti, stoni aranžmani za Novu Godinu, stoni aranžmani za svadbe, dekoracija automobila, dekoracija sala, saksijsko cveće, rezano cveće, nameštaj od bambusa i sl.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 12961
Futoška 1a/108
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

DVOSTRUKA ZAŠTITA
ZA DVOSTRUKU SIGURNOST

BLOCK® je predstavnik najmodernije generacije katanaca sa alarmom. Razvijen je na zahtev mnogobrojnih vlasnika objekata i dobara koji svojom vrednošću višestruko prevazilaze vrednost samog katanca. Otpornost na ozbiljna fizička oštećenja i eksploataciju u svim vremenskim uslovima, dokazuje iz godine u godinu širom sveta.

Svojim tehničkim karakteristikama obezbeđuje da Vaša imovina bude zaštićena ne samo od krađe, već i od nepotrebnog oštećenja. Izrađen od najkvalitetnih materijala, sa moćnim integrisani alarmom od 110dB, katanac sa alarmom nalazi primenu u zaštiti mnogih objekata i stvari: vikendica, lokala, maloprodaja, kapija, pomoćnih prostorija, garaža, podruma, tavana, magacina, skladišta, sitnih alata, rashladnih vitrina, kamp prikolica, motora, biciklova, čamaca, brodova, vanbrodskih motora...

Preporučen od strane mnogobrojnih vlasnika kao i pripadnika službi obezbeđenja, katanac sa alarmom BLOCK® predstavlja najbolje rešenja u svetu u kome se svojina ne poštuje u dovoljnoj meri. Za sve proizvode dajemo garanciju u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Mi smo Vam sa svoje strane omogućili da obezbedite vredne stvari, a na Vama je da odlučite kada ćete to i učiniti.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 99066

service description:

U svojoj ponudi imamo sledeći program industrijske armature: odvajače parnog kondenzata, nepovratne ventile, ravnozaporne ventile, loptaste slavine, zasune, leptir ventile, tablaste (nožaste) ventile, regulacione ventile, magnetne i centrifugalne filtere, pneumatski i elektro pogon ventila, pneumatske ventile i prateću opremu za aktuatore...

Takođe nudimo usluge projektovanja, izvođenja i konsaltinga u oblasti parno kondenznih vodova, naročito na polju uštede energije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 55371

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Merenje vlage u svim materijalima, u vazduhu i gasovima
Regulacija mikroklime
Centar za unapređenje poslovanja
Trening, obuka, savetovanje, konsalting
Podaci firme ::::.
Pogledan: 186041
Žiča 168
Kraljevo , 36100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodni program

Proizvodni program Pomaka se sastoji od širokog spektra mašina za pripremu stočne hrane

* linije za proizvodnju stočne hrane
* fabrike stočne hrane
* mešalice
* mlinovi
* linije za praškaste materijale u gradjevinarstvu
* transporteri
* silosi i silosni otprašivači
* krunjači
* drobilice za kamen
* hidraulične prese
* teretni liftovi
* čelične konstrukcije, hale i nadstrešnice
* metalna vrata i zaštitne rešetke
* metalne ograde

Za potrebe prehrambene industrije i hladnjača izrađujemo trakaste i pužne transportere, mešalice kao i metalne konstrukcije od prohrona.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 107793
Milana Rajčevića
Trstenik , 37240
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja metalne galanterije koja se koristi u proizvodnji nameštaja
- rukonasloni za nameštaj
- nogari za stolove
- nožice za nameštaj, ručice i drCinkovanje, cinovanje, bakarisanje, hromiranje, tvrdo hromiranje, dekorativno hromiranje, mesingovanje, eloksaža, elektropoliranje, niklovanje, kalajisanje, plastifikacije....


Cevi, čelične cevi, bešavne cevi, bešavne čelične cevi, čelični fiting, prirubnice....
Podaci firme ::::.
Pogledan: 172022

service description:

Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo kotrljajućim ležajevima, kardanima, semerinzima i klinastim remenjem za poljoprivredu i industriju.

Proizvodnja:

Radna i zaština odeća se radi pamuku 100% ili mešavini gde ima više diolena ili više pamuka,
zavisno od zahveta kupaca.Gramaža materijala je od 170gr/m² do 400gr/m².
Materijali su obrađeni protiv skupjanja. Na zahtev kupca vrše se dorade na vodoodbojnost, otpornost na kiseline i ulja, kao i naftu i naftne derivate. Pored toga radimo odela vatrootporna za ulazak u vatru i oko vatre.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 19982

Požarevac , 12000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

U PONUDI IMAMO KOMPLETAN PROGRAM ITALIJANSKIH EKSKLUZIVNIH DEKORATIVNIH MATERIJALA – ŠPATULATA:

1.SVE VRSTE ŠPATULATA, STUCO ZIDOVA, SJAJNIH I MAT, (krečni, polusintetički i sintetički) CALCENOVA, AREDO, STUCCO VENEZIANO, ANTIKA, TAMPONATO...

2.RELJEFNE I GLATKE FASADE - MURS DART, TRAVERTINO, MARMORINO, ETRURIA...

3.VELIKI IZBOR BOJA: POLUDISPERZIONE, DISPERZIONE, KVARCNE - PREKO 1.000 nijansi...

4.SVE VRSTE VOSKOVA – PRIRODNI I SINTETIČKI – ZA ZAŠTITU SVIH DEKORATIVNIH MATERIJALA, ZA SPOLJA I UNUTRA

5.ELASTIČNE FASADE

6.ITALIJANSKI ALAT - gletarice, špakle...

PRODAJA APARATA ZA VARENJE I AGREGATA:
- Profesionalnih
- Komercijalnih
- Industrijskih

- APARATI ZA ZAVARIVANJE (mig, tig)
- INVERTERI
- AGREGATI
- PUNJAČI AKUMULATORA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 6705

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Mašinsko izvođenje cementnih košuljica i izrada štampanog betona sa upotrebom polipropilenskih vlakana fibrin koja malteru i betonu poboljšava mehaničke karakteristike.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 113011

Bač, 21420
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prodaja i servis DACIA automobila


- Peć za stvaranje i sagorevanje biogasa iz uglja, biomase i drugih čvrstih goriva - NOVO!!!
Proizvod je zaštićen patentom!


Proizvodnja

- Žičane transportne trake i sitaProdaja auto guma:
Barum, Continental, Semperit, Uniroyal,
America, Mitas...


Prodaja građevinskog materijala

Podaci firme ::::.
Pogledan: 177751

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

INTERGAGA je kompanija, koja od 1999. godine posluje kao generalni zastupnik i distributer italijanske fabrike boja i lakova ICA. Reč je o porodičnoj firmi, koja drži do svog imena, nudeći tržištu izvanredan kvalitet boja i lakova. Da biste se izborili za svoje mesto na tržištu, među brojnim trgovcima, a i proizvođačima boja i lakova, potrebno je da znalački radite svoj posao, a povrh svega odgovorno, kako bi sadašnji, ali i budući klijenti prepoznali kvalitet firme, ujedno proizvoda i ljudi u njoj.

INTERGAGA je u prilici da svojim klijentima ponudi izuzetno širok asortiman proizvoda, i omogući odlične uslove saradnje. Spomenućemo grupe proizvoda koje su najzastupljenije na našem tržištu, a to su:

boje i lakovi na vodenoj bazi za eksterijer,
enterijer i staklo,
koloranti za drvo,
dvokomponentni PU programi,
specijalni efekti,
lepkovi za drvo,
parket programi,
boje i lakovi za PVC (”RHENOCOLL”),
epoksidni premazi.
| pogoci:2894
back|1|2|... | 54|55|56|... | 144|145|forw

Facebook