Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:2911
back|1|2|... | 54|55|56|... | 145|146|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 231489

service description:

Bazeni i oprema za bazene za plivanje, đakuzi bazene i akva parkove nemačkog proizvođača MERANUS. Oprema za ručno i automatsko održavanje kvaliteta vode i čišćenje bazena. Oprema za dečija igrališta i zabavne parkove proizvedena u firmama LEDON A.S, Danska i DFS CENTER GRUP, Rumunija, po tehničkim i bezbednosnim standardima Evropske unije. Tobogani najrazličitijih modula; ljuljaške, klackalice i ostali modularni segmenti za igru dece

IGRALIŠTA
Oprema za igru
Oprema za igrališta i dečije zabavne parkove proizvedena po zahtevima za bezbednost i tehničkim standardima Evropske unije (LEDON A.S, Danska i DFS CENTER GRUP, Rumunija). Tobogani i ostali segmenti najrazličitijih modula, ljuljaške, klackalice, oprema za igru...

SPOLJNJI VODENI OBJEKTI
Pumpe za jezerca, ribnjake, bazene
Oprema za oksigenaciju vode, filtriranje

IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA
Sanacija i rekonstrukcija
Sanacija i renoviranje bazena
Podaci firme ::::.
Pogledan: 173148

Paraćin , 35250
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Danas TRANSKOP predstavlja kompaniju sa nekoliko oblasti delovanja:proizvodnja i prodaja frakcija šljunka i svežeg betona, proizvodnja i prodaja betonske i behaton galanterije, proizvodnja i prodaja asfaltne mešavine, usluge transporta,usluge izvođenja građevinskih radova i mehanizacije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 24790

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Proizvodnja metalnih konstrukcija, bravarski sklopovi;
-automatski sistemi ulaza u gradjevinskoj, prehrambenoj i
farmaceutskoj industriji;
-proizvodnja i ugradnja segmentnih garaznih vrata, kucni i
industrijski program, prateca automatizacija, servisne usluge
-izrada i ugradnja automatskih kliznih i krilnih kapija;
-alarmni i video nadzor.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 102060

service description:

Radnja je specijalizovana za proizvodnju hidrauličnih creva, mašina i alata

Korisnici naših usluga su građevinske firme i poljoprivrednici. Dugogodišnje iskustvo i dobra edukacija, kao i savremene metode rada pružile su nam mogućnost da se predstavimo na tržištu.

Brka 3 će Vam pomoći ukoliko imate problema sa hidraulikom, kod mašina-bagera, mašina za plastiku, građevinskih mašina, kombajna, prikolica...

Podaci firme ::::.
Pogledan: 165006

service description:

Izrada i ugradnja kapija, ograda, gelendera, prozorskih rešetki od kovanog gvožđa. Sve toplo cinkovano i obojeno bojama za kovano gvožđe.

Kovački zanat porodica Obrenović neguje više od pola veka, a izradom delova od kovanog gvožđa započela je 1992. godine kao preduzeće Impo doo. na bazi velikog inženjerskog i proizvodnog iskustva porodice Obrenović. U 90-im godinama pretežno se bavila zanatskim aktivnostima a posle 2000. godine izradom proizvoda i uslugama po zahtevu kupca.

Proizvodni program Impo d.o.o. Despotovac:

Kapije od kovanog gvožđa
Ograde od kovanog gvožđa
Dvorišne ograde
Ograde za terase
Ograde za stepeništa
Rešetke od kovanog gvožđa
Nadstrešnice od kovanog gvožđa
Ostali program od kovanog gvožđa
Proizvodnja rezernih delova za rudnike, cementare, kamenolome, ciglane...
Proizvodnja kalemova za kablovsku industriju i industriju čeličnih sajli
Kombinacijom tradicionalnog kovačkog zanata i moderne tehnologije prerade metala došli smo na zavidan nivo dizajna i kvaliteta proizvoda.
Projektovanje proizvoda izvodi se uz pomoć računara po Vašem zahtevu na osnovu postojećih rešenja ili po projektu arhitekte.
Svi proizvodi koji su izloženi atmosferskim uticajima imaju površinsku zaštitu koja se izvodi toplim cinkovanjem, a nakon toga specijalnim farbama za kovano gvožđe.
Tako ozrađeni proizvodi traju čitavu večnost, a da nema korozije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 11888
Futoška 1a/108
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

DVOSTRUKA ZAŠTITA
ZA DVOSTRUKU SIGURNOST

BLOCK® je predstavnik najmodernije generacije katanaca sa alarmom. Razvijen je na zahtev mnogobrojnih vlasnika objekata i dobara koji svojom vrednošću višestruko prevazilaze vrednost samog katanca. Otpornost na ozbiljna fizička oštećenja i eksploataciju u svim vremenskim uslovima, dokazuje iz godine u godinu širom sveta.

Svojim tehničkim karakteristikama obezbeđuje da Vaša imovina bude zaštićena ne samo od krađe, već i od nepotrebnog oštećenja. Izrađen od najkvalitetnih materijala, sa moćnim integrisani alarmom od 110dB, katanac sa alarmom nalazi primenu u zaštiti mnogih objekata i stvari: vikendica, lokala, maloprodaja, kapija, pomoćnih prostorija, garaža, podruma, tavana, magacina, skladišta, sitnih alata, rashladnih vitrina, kamp prikolica, motora, biciklova, čamaca, brodova, vanbrodskih motora...

Preporučen od strane mnogobrojnih vlasnika kao i pripadnika službi obezbeđenja, katanac sa alarmom BLOCK® predstavlja najbolje rešenja u svetu u kome se svojina ne poštuje u dovoljnoj meri. Za sve proizvode dajemo garanciju u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Mi smo Vam sa svoje strane omogućili da obezbedite vredne stvari, a na Vama je da odlučite kada ćete to i učiniti.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 84221

service description:

Preduzeće Hydrolux Sistem d.o.o. nalazi se u Zemunu, u ulici Aleksandra Dubčeka 7. Bavi se problematikom odvajanja pitke i tehničke vode, odnodno distribucijom sistema za poboljšavanje kvaliteta vode (filteri za vodu).

Specijalizovani smo za distribuciju, održavanje i servisiranje sistema za filtriranje vode na principu reversne osmoze, ultra filtracije, mikro filtracije kao i omekšavanje vode. Iza sebe imamo mnogo zadovoljnih klijenata, koji su zahvaljujući nama unapredili svoj kvalitet zivota i to će činiti i u buduće.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 27219
Kralja Petra I 10A
Bačka Palanka, 21400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma Staklo raM osnovana je 23. marta 1973. godine, kao mala porodična radionica koja se primarno bavila rezanjem, obradom i ugradnjom ravnog stakla, opremanjem ogledala i uramljivanjem slika i goblena.

Tokom svog postojanja firma se postepeno razvijala, širila svoje proizvodne kapacitete i danas predstavlja dinamičnu firmu savremene poslovne politike opremljena kompletnom linijom za proizvodnju termoizolacionog stakla kao i kompletnom opremom za proizvodnju lajsni za ramove.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 126834

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

STOVARIŠTE CRNE METALURGIJE
GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Dak Comerc doo je firma koja se bavi trgovinom na veliko cevi, limova, profila flahova, aluminijuma čelika, oluka i delova za oluke.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 173694

service description:

Geberit razvija, proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i delove za kupatila i sanitarne uređaje. Isti su, širom sveta, pojam za kvalitet i inovativnost u području sanitarne tehnike. Ovime ispunjavamo zahteve instalatera i krajnjih korisnika za dugovečnom, do detalja promišljenom tehnikom koja smanjuje troškove uz sigurnu obradu i moderan dizajn. Iza toga stoji 135 godina iskustva i razvoja firme, koja predstavlja važan putokaz u području sanitarne tehnike.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 225853

service description:

KOVANO GVOŽĐE
ELEMENTI OD KOVANOG GVOŽĐA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 110442
Pančevački put 85
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Cilj organizacije za reciklažu recan je povraćaj upotrebljenih limenki za piće u proces proizvodnje u obliku vredne sirovine.

U više evropskih zemalja ova ogranizacija otvorila je reciklažne centre. U njima se utvrđuje kvalitet metala upotrebljenih limenki, one se potom sortiraju, presuju u bale i prosleđuju u topionice metala. U topionicama, bale se pretapaju i od njih nastaje sirovina pogodna za proizvodnju novih limenki za piće.

Cilj je da se potrošačima pića u limenkama pruži podsticaj kako bi se dostigla što veća stopa povraćaja.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 100797
Kralja Petra I 156
Nova Pazova, 22330
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

CEVI
ČELICI I TOPLO VALJANI PROFILI
ČELIČNE CEVI
ČELIČNE ŠAVNE I BEŠAVNE CEVI
ČELIČNE POCINKOVANE CEVI
VODOVOD I KANALIZACIJA
OPREMA ZA GREJANJEFirma “Yugotub” se bavi proizvodnjom I prodajom isključivo šavnih cevi od hladno valjanog čelika.

Proizvodi varene pocinkovane, toplo i hladno oblikovane profile za automobilsku industriju i dr.
Proizvodnja:
- čelične cevi
- okrugle cevi
- poluovalne cevi
- pravougaone cevi
- kvadratne cevi
- osmougaone cevi
- varene čelične profile i dr

Podaci firme ::::.
Pogledan: 144586

service description:

Proizvodnja svetiljki za javno, urbano, dekorativno, sportsko, tunelsko i specijalno osvetljenje.

*
Kompanija Minel-Schreder je jedna od najstarijih clanica medunarodne Grupacije Schreder, koja je svetski lider u osvetljenju.
*
Proizvodni program obuhvata širok asortiman svetiljki za javno, urbano, dekorativno, sportsko, tunelsko, industrijsko i specijalno osvetljenje.
*
Kao višedecenijski lider u osvetljenju na ovim prostorima Minel-Schreder je proizvodac koji garantuje vrhunski kvalitet svojih svetiljki u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, preporukama i standardima.

Dekorativna rasveta, ulična rasveta, ekskluzivna rasveta, projektovanje rasvete, rešenja za rasvetu, elektromaterijal i oprema....


vaše slike:

dekorativne svetiljke
halogen osvetljenje
halogeno osvetljenje
industrijsko osvetljenje
javno osvetljenje
led ulično osvetljenje
montaža ukrasne rasvete
osvetljenja
osvetljenje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 52290

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Merenje vlage u svim materijalima, u vazduhu i gasovima
Regulacija mikroklime
Centar za unapređenje poslovanja
Trening, obuka, savetovanje, konsalting
Podaci firme ::::.
Pogledan: 140576

service description:

Preduzeće "Elko tim" iz Valjeva, izraslo je iz bravarske radionice, usavršavajući se i gradeći put ka uspehu.
Kvalitet proizvoda i usluga delo je iskusnog i stručnog kadra preduzeća.
Za naše prozvode koristimo najkvalitetniji repromaterijal iz zemlje i inostranstva što potvrđuje i dobijanje znaka kvaliteta "Elektroprivrede Srbije".

Proizvodni program:
- Elektro razvodni ormani za stambene, industrijske, kućne potrebe
- Metalne police različitih namena
- Gromobranska oprema.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 66013
Lazarevačka 1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/369-24-95
Fax: 011/265-19-90
Mapa

service description:

Solfins je inženjerska firma koja se bavi mašinskim projektovanjem i implementacijom softverskih CAD/CAM rešenja - Solidworks i SolidCAM.
Na dve tematski odvojene sekcije naše internet prezentacije možete saznati više o inženjerskim uslugama i softverskim CAD/CAM rešenjima iz naše ponude.


INŽENJERSKE USLUGE
Ko smo mi?
Solfins je inženjerska kompanija, koja obezbeđuje inženjerske usluge na nivou Zapadnog projektnog menadžmenta i standarda kvaliteta, ali po konkurentnim cenama.
Šta možemo da uradimo za vas?
Inženjerske usluge koje nudimo spadaju u domen projektovanja specijalnih mašina, sistema za automatsku montažu i industrijske automatizacije. Takođe smo sposobni da kompletno razvijemo i optimizujemo vaše konstrukcije i napravimo konkurentne proizvode koji su tehnologični, funkcionalni i pogodni za montažu.


CAD/CAM SOFTVERSKA REŠENJA
Firma Solfins je jedini ovlašćeni distributer za programske pakete SolidWorks i SolidCAM u Srbiji.
U paleti SolidWorks proizvoda nudimo rešenja za:
• Mašinsko projektovanje (SolidWorks)
• Industrijski dizajn (SolidWorks)
• Programiranje CNC mašina (SolidCAM)
• Proračune i simulacije
• Izradu dokumentacije i tehničkih uputstava (3DVia)
• Upravljanje tehničkom dokumentacijom (SolidWorks Enterprise PDM)
• DNC komunikaciju i umrežavanje CNC mašina (Predator)
• Brodogradnju (MultiSurf)
Podaci firme ::::.
Pogledan: 96699

Svrljig, 18360
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Izrada proizvoda od drveta
Građevinska stolarija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 160596

service description:

Aqua Arts – Akvamarin, d.o.o, Beograd je preduzeće za projektovanje i izvođenje fontana i bazena, pre svega opreme i instalacija, a posebno podvodne i dekorativne rasvete.
Akvamarin, d.o.o, Beograd, je preduzeće za projektovanje i izvođenje fontana i bazena, pre svega opreme i instalacija, podvodne i dekorativne rasvete. - Najčešće projektovani i izvedeni objekti su gradske, javne i privatne fontane, javni, rezidencijalni i privatni bazeni, i dekorativna rasveta objekata i enterijera. - U objekte se ugrađuje kvalitetna elektromašinska oprema i instalacioni elementi ASTRAL grupe i drugih svetskih proizvođača, kao i specijalizovana unikatna fontanska i elektrooprema Aqua Arts.
Dekorativna rasveta, ulična rasveta, ekskluzivna rasveta, projektovanje rasvete, rešenja za rasvetu, elektromaterijal i oprema....
Podaci firme ::::.
Pogledan: 93295
Park Rajhl Ferenca 8
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROJEKTNI BIRO

Osnovne delatnosti projektnog biroa KUBARCH su pre svega, projektovanje objekata različite namene, projektovanje enterijera, dizajn pojedinačnih elemenata prostora, te vršenje stručnog nadzora, uz pružanje usluga konsaltinga i inženjeringa.
| pogoci:2911
back|1|2|... | 54|55|56|... | 145|146|forw

Facebook