| pogoci:600
back|1|2|... | 18|19|20|... | 29|30|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 206163

service description:

Firma je osnovana 1983 u Beogradu.Proizvodni program je odabran na bazi pozitivne informacije i nedostatka kvalitetnog asortimana na tadašnjem jugoslovenskom tržištu.Nakon trinaest godina proizvodnje metalne galanterije za kožnu i obućarsku industriju nastavak investicija u tom smeru pokazao se nerentabilnim .Odlučili smo da investiramo u proizvodnju kožnih proizvoda sa akcentom na kaiševe i luksuzne, uglavnom ručno rađene,kožne proizvode.

Zapošljavamo 15 radnika, posedujemo kompletan mašinski park neophodan za ovu vrstu delatnosti. Proizvodni prostor je veličine 140 m2, koji se kao i prodavnica od 50 m2 nalazi u centru Beograda. Zgrada u kojoj je magacin, sa pomoćnim prostorijama, ima 400m2 i nalazi se na 35km od Beograda (Mali Požarevac).

Proizvodni program je celokupna kožna galanterija: tašne, kaiševi, novčanici, poslovna kožna galanterija, program za crkvu. Razvijen je i radi se vojni i policijski program (kožni kaiševi ,opasači, kompletno sa svim futrolama i pratećom opremom). Program kožnih poklona (torba za 1, 2 ili 3 flaše vina, kožna furtola za 2 cigare-tompusa).
Osnovna smernica firme je jedinstven, unikatno rađen proizvod koji ima svoje specifično obeležje . Iznad svega, naš cilj je da odgovorimo na zahteve i želje kupaca, da razumemo njihove ideje, da ih stilizujemo i pretočimo u zadovoljavajući proizvod.

Iz širokog asortimana proizvoda izdvajamo:
- Kožni muški i ženski kaiševi
- Kožni muški i ženski novšanici
- Kožne muške i ženske tašne
- Oprema za policiju i vojsku (komplet opasači)
- I sve ostalo po želji kupca.

vaše slike:

futrole
futrole za naočare
kaiševi
Koža kožna galanterija
Kožna galanterija
kožna industrija prerada kože
Kožne torbe
Podaci firme ::::.
Pogledan: 30208
Bulevar Kralja Aleksandra 43
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Ugradnja stakala svetski poznatog japanskog proizvođača HOYA, kao i prodaja visoko brendiranih naočara, samo su deo La Gatta tradicije, firme koja pod tim imenom postoji od 15. decembra 2005. godine, a kao porodičan zanat već više od 20 godina.

Ono što je vrlo bitan deo naše kuće jeste osoblje, edukovano od strane proizvođača luksuznih naočara, što je dovelo do posvećenosti klijentu na visoko profesionalnom nivou. Samim tim, naše musterije su tu već godinama sa nama i objašnjavaju tvrdnju da optičarski zanat počiva na preporuci. S obzirom na asortiman koji imamo, među našim mušterijama su i cele porodice - jer se naša dobra usluga prenosi i na nova pokoljenja. Naočare, kao detalj za lice, potrebno je da budu odabrane baš po Vašoj meri, u čemu ćemo Vam zasigurno pomoći. Od drugih se razlikujemo i po prodaji određenih luksuznih brendova, za koje smo jedini registrovani u Srbiji. Jedan od La Gattinih prodajnih objekata je i jedini autorizovani Ray-Ban Shop, koji se bavi prodajom isključivo Ray Ban modela naočara. Time se takođe razlikujemo od drugih.

Ostale razlike ćete i sami uvideti, kada posetite neku od naših radnji. Naravno, kvalitet, ljubaznost i osećaj da ste na pravom mestu se u La Gatti uvek podrazumevaju!

U La Gattinim radnjama imate veliki izbor sunčanih naočara i dioptrijskih okvira sledećih brendova: ALAIN MIKLI, ALEXANDER WANG, BULGARI, BURBERRY, CARTIER, CHANEL, CHLOE, CHROME HEARTS, CUTLER AND GROSS, DELFINA DELETTREZ, DITA, DOLCE&GABANNA, D&G, FRED, LINDA FARROW, MATTHEW WILLIAMSON, MIU MIU, MYKITA, NINA RICCI, OAKLEY, OLIVER PEOPLES, PERSOL, PHILIPPE STARCK, PRADA, PRADA LINEA ROSA, RALPH LAUREN, RAY-BAN, REVO, STELLA McCARTNEY, TAG HEUER, THE ROW, TIFFANY&CO., VERONIQUE BRANQUINHO, VERSACE, VICTORIA BECKHAM, VOGUE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 50072

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja i prodaja čarapa
Proizvodnja čarapa
Proizvodnja pamučnih čarapa
Fabrika čarapa
Muške, ženske i dečije čarape

Specijalizovana prodavnica anatomske obuće

Problemi i razni deformiteti nogu su poznati još od davnina. Svedoci smo povećanog tempa života, gde po ceo dan provodimo na poslu ili u pokretu van kuće, što daje za rezultat sve veću pojavu iznenadnih bolesti i oštećenja čovekovog organizma. Provesti ceo dan na nogama, pa još i u neudobnoj i neadekvatno oblikovanoj obući, prouzrokuje neugodan bol u nogama, spuštanje stopala, pojavu čuklja, proširenih vena, bola u kičmi, nepravilnog držanja i brz zamor celog organizma. Kao rezultat toga je nemogućnost funkcionisanja tela u skladu sa dnevnim potrebama, kao i neispunjavanju obaveza koje nam se nameću.

Kako rasteretiti stopala, učiniti noge manje bolnim, olakšati hod, povećati pokretljivost i ulepšati dan? Pogledajte sajt i posvetujte se sa nama.

Kada se uzme u obzir da je stopalo noge sačinjeno od 26 sitnih, povezanih ligamentima i mišićima, jasno nam je koliko im moramo posvetiti pažnju, i omogućiti da svaka do njih ostane u prirodnom položaju. Kada preračunamo koliko koraka napravimo u toku dana, a da pri tome noge zatvaramo u obuću, stežemo, onemogućavamo disanje kože, i svakim korakom činimo zamor za naše noge, govori koliko se moramo posvetiti kvalitetu obuće i omogućiti ventilaciju, udobnost, i zdrav korak za naše stopalo.

Lak Korak, specijalizovana prodavnica anatomske obuće, je osnovana 1995. godine sa namerom da ponudi proizvode dr.Scholl-a. Od jedinstvene ideje kao prodavnice sa proizvodima dr.Scholl-a, Lak Korak se do danas razvijala kao prodavnica, proširujući asortiman proizvoda u ponudi. Sve ove godine Lak Korak se bavi anatomskom obućom, problemima i pomagalima za stopala, ublažavanjem neprijatnosti vezanim za duga stajanja.
Danas, Lak Korak nudi veliki asortiman anatomske obuće, kozmetike, pomagala za noge, čarapa protiv proširenih nogu, kao i sportski i magnetni program. Ovim sajtom pokušavamo da budemo pristupačniji našim stalnim mušterijama, i onima koji imaju bilo kakve potrebe za proizvodima iz našeg programa, kao i ljudima koji zbog udaljenosti nisu u mogućnosti da nas posete. Uz dodatna objašnjenja, uputstva, savete, i svoje dugogodišnje iskustvo izlazimo u susret Vašim potrebama.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 82485
Žikice Jovanovića 17
Loznica , 15300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

VELEPRODAJA I DISKONT SUVOMESNATIH PROIZVODA I USLUŽNO ŠIVENJE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 25877
Maršala Tita 246 c
Kula , 25230
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Modna konfekcija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 111831

service description:

STRADA - Stručni tim na čelu sa Ljiljanom Gleđom, će vas čim uđite bukvalno izmeriti od glave do pete radi boljih krajnjih rezultata! Ovde možete naručivati odeću i obuću po meri, torbe, da birate formu cipela, ponudu materijala i kože, sve po veoma odgovarajućim cenama.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 48836
Beogradska bb
Bela Crkva, 26340
Srbija
Tel.: 013/851-904
Fax: 013/851-904
Mapa

service description:

Modnu konfekciju "LOLA" je osnovala, zajedno sa svojim suprugom, gospođa Nada Višacki još 1983.godine, u Beloj Crkvi.

Bela Crkva je gradić u južnom delu Banata, prepoznatljivom po prirodnim lepotama jezera koja se nalaze u samoj blizini preduzeća i predstavljaju svojevrsnu inspiraciju kreatorima modne konfekcije "LOLA".

Za dugogodišnji uspešan rad i egzistiranje na tržištu zaslužan je dobro oformljen stručni tim, na čijem se čelu nalazi gospođa Olivera Višacki - Mareš (sadašnji vlasnik preduzeća i glavni koordinator tekstilne proizvodnje) i njen suprug gospodin Stevica Mareš (generalni menadžer).

U sastavu preduzeća nalaze su tri maloprodajna objekta i to u Beloj Crkvi, Vršcu i Beogradu.

Stoga svim potencijalnim saradnicima i kupcima toplo preporučujemo da posete modnu konfekciju "LOLA" i sami se uvere u kvalitet njenih proizvoda!
Podaci firme ::::.
Pogledan: 103742

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

POZAMANTERIJA - veleprodaja i maloprodaja

Dugmad
Drikeri
Kopče
Cipzari
Konci
Trake
Til
Učkuri
Perle
Cirkoni
Lastiši
Vunica
Lepljivo platno

Podaci firme ::::.
Pogledan: 152052

service description:

GENERALNI DISTRIBUTER KONCA ZA ŠIVENJE DURAK-TURSKA
REPROMATERIJALI ZA GALANTERIJU I OBUĆU
VEŠTAČKA KOŽA ZA TAŠNARE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 26841
Katolička porta 4
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021-423-092
Mapa

service description:

company : Yason - online prodavnica sociva
address : Stratimiroviceva 1
city : Novi Sad
country : Srbija
telefon1 : +38121/423-092
telefon2 :
fax : +38121/423-092
email : maja.savic@yason.rs
web : http://www.najsociva.rs
business : Prodaja kontaktnih sociva
keywords : sociva, kontaktna sociva
description : Kompanija YASON posluje sa misijom da stanovnicima Srbije i bivše Jugoslavije , direktno i preko posrednika pruži proizvode vrhunskih, svetskih proizvođača optičarskog programa.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 81681

service description:

RADOVI NA VISINI - ČIŠĆENJE I UREĐENJE POSLOVNOG PROSTORA
VISINSKI RADOVI NA UŽETU
INDUSTRIJSKI ALPINIZAM

Sa visokoobučenim i certifikovanim radnicima, obavićemo sve radove na visini i onim mestima koja su teško dostupna za rad:
Pranje i održavanje fasada
Montažu i demontažu čeličnih konstrukcija
Termoizolaciju i hidroizolaciju
Dendrohirurguju (orezivanje i osiguravanje drveća)
Inspekciju i merenje nepristupačnih delova objekata
Postavljanje reklama
Različite montaže i demontaže, čišćenje i farbanje
Druge poslove
Pri radu koristimo najkvalitetnija ekološka sredstva i opremu za bezbedan rad. Posedujemo elaborat o proceni rizika po kome obavljamo sve poslove. Osim građevinskog spoljnjeg pranja fasada nudimo vam stalno održavanje i stojimo vam na raspolaganju za svaki dogovor.

ČIŠĆENJA POSLOVNOG PROSTORA
U mogućnosti smo da vam kvalitetno i brzo očistimo poslovni i svaki drugi unutrašnji i spoljni prostor bez obzira na materijal, zahvaljujući našem velikom iskustvu i prestižnim referencama u građevinskom čišćenju i redovnom održavanju. Nudimo vam periodično i stalno održavanje i stojimo vam na raspolaganju za svaki dogovor.

UREĐENJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA BILJKAMA
Naši stručnjaci će vam besplatno uraditi elaborat i predložiti one vrste biljaka koje će vam oplemeniti spoljni i unutrašnji prostor. Posebno vodimo računa o izboru najkvalitetnijih biljaka i žardinjera koje će učiniti da se u radnom ili životnom prostoru osećate dobro i da vaše okruženje pozitivno utiče na vas i vaš posao. Uz biljke vam nudimo i odgovarajuće održavanje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 78129
Bulevar Mihajla Pupina 1.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 77252
Braće Jovanovića 22
Kraljevo , 36000
Srbija
Tel.: 036/889-720
Fax: 036/889-720
Mapa
E-mail: modexkv@ptt.rs

service description:

IZRADA ODEVNIH PREDMETA OD TEKSTILNIH MATERIJALA

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 036/889-165, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 79643

service description:

Posedujem proizvodni kofekcijski pogon za sivenje raznih artikala :radnih odela hdz,majice i dukserice,posteljine,jorgane u svim dimenzijama,dr.Po dogovoru vrsimo uslugu sivenja
Podaci firme ::::.
Pogledan: 28520
Arsenije Čarnojevića
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 38706

Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

RADNJA ZA IZRADU SVIH ODEVNIH PREDMETA OD TRIKOTAŽE, MUŠKA I ŽENSKA TRIKOTAŽA OD PRIRODNIH MATERIJALA VUNE, PAMUKA, LEMSVUL
Podaci firme ::::.
Pogledan: 25341

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"VERTICAL SYSTEM" je firma specijalizovana za izvođenje visinskih radova sa industrijskog užeta.
Za obavljanje radova na visini koristimo alpinističke tehnike i alpinističklu užad i opremu, renomiranih svetskih proizvodjača, koja je namenjena, isključivo za “industrijski alpinizam”.
Radovi se obavljaju u kratkom roku i gotovo bez ometanja korisnika i neposredne okoline.

Izvodimo sve zanatske, montažerske i ostale radove, od kojih su najčešći:
- HIDRO-izolacija i TERMO-izolacija fasada
- Izrada i sanacija fasada
- Sanacija betonskih površina
- Sanacija krovova, postavljanje oluka i opšivnih limova
- Montaža metalnih konstrukcija i elemenata
- Anti-korozivna zaštita čelika
- SILOSI, dimnjaci, rezervoari
- Orezivanje krošnji drveća i obaranje stabala - Čišćenje snega sa krovova i uklanjanje ledenica - Montaža svih vrsta reklama
- Pranje prozora i fasada
Podaci firme ::::.
Pogledan: 98242

service description:

Osnovan 1992. godine, D.O.O. Amiral Medical System and Service sa sedištem u Nišu predstavlja vodeću kompaniju u distribuciji i servisiranju medicinskih sredstava namenjenih isključivo u Radiološke svrhe. Poslovanje naše kompanije je na teritoriji Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Bosne i Hercegovine I Republike Makedonije, a deo aktivnosti bio je posvećen sopstvenom razvoju servisa RTG aparata.
Na samom početku, cilj D.O.O. Amiral Medical System and Service je bio rad na licencnim Ugovorima za distribuciju svetski priznatih proizvođača X-ray sistema, a deo aktivnosti bio je posvećen sopstvenom razvoju servisa RTG aparata.
Od 2000. godine D.O.O. Amiral čini zaokret u poslovanju i postaje distributer medicinskih rendgen aparata, zaštitne opreme i potrošnog materijala u Radiologiji i to vodećih svetskih kompanija, sa tedencijom da plasman roba i usluga plasira i na tržištima Republike Bugarske, Grčke i Mađarske.
Strateško opredeljenje ka Digitalnoj Radiografiji bilo je 2005.godine kada je D.O.O. Amiral dobio autorizaciono pismo od strane Canon-a za distribuciju Flat Panela-a Detektora, a 2009. godine i dozvolu za stavljanje u promet od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Za ostvarivanje ovih strateških promene bilo je neophodno uložiti značajna sredstva za registraciju i ulagati u ljudske resurse kako bi bili sposobni da prate svetske trendove u Radiografiji. Danas D.O.O. Amiral .zahvaljujući poslovnoj orijentaciji, čiji je imperativ izvrsnost, ima uspešnu saradnju sa kompanijama svetskog glasa, kao što su: Canon, Arcoma, StephaniX, Sedecal i drugi.
Usmerenost ka unapredjenju kvaliteta poslovnih procesa, zahtevalo je kontinuirano usavršavanje kadrova, pažljivu analizu i brižljivo planiranje. Temeljni principi našeg poslovanja je trajno orijentiran prema kupcima, čije potrebe pratimo i analiziramo s posebnom pažnjom. Rezultat je širok asortiman proizvoda stranih korporacija prilagođen potrebama korisnika. Dosledno poštujemo najviše svetske standarde koji je ključni temelj uspeha D.O.O. Amiral i poslovne politike je integrisani sistem upravljanja koji obuhvata upravljanje kvalitetom, zaštitu okoline i zaštitu zdravlja i sigurnost zaposlenih.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 161384

service description:

SZR "SNiS" je mala porodična manufaktura u kojoj izrađujemo visokokvalitetnu kožnu galanteriju u malim serijama.
Tehnologija izrade je bazirana na znanjima iz tradicionalnog saračkog zanata, a razvijana je i poboljšavana tokom
tri generacije naše porodice.

Naše kreacije obuhvataju:

- kaiševe
- ženske tašne
- futrole različitih namena
- tabakere
- priveske za ključeve

Kao i mnoge druge sitnice koje se od kože mogu izraditi. Ukoliko je potrebno možemo izraditi i proizvod prema Vašoj ideji, crtežu ili potrebi.

www.daroteka.rs/index.php?manufacturers_id=10

Pored navedenog, u mogućnosti smo izrađivati i reklamnu kožnu galanteriju, sa graviranim logotipom Vašeg preduzeća, radnje, organizacije ili udruženja.
Naši reklamni proizvodi su prepoznatljivi i dugotrajni, tako da svakako predstavljaju
reklamu koja traje dugo i sporo se zaboravlja.

Slobodno nas kontaktirajte i dozvolite nam da Vam pomognemo u izboru i kreaciji jedinstvenih proizvoda za Vašu ličnu upotrebu, poslovnu promociju ili lep poklon za Vama dragu osobu.


vaše slike:

galanterija
| pogoci:600
back|1|2|... | 18|19|20|... | 29|30|forw

Facebook